Nyhedsbrev juni 2016

Nyhedsbrev fra afdelingsbestyrelsen juni 2016 

Hold da op, der er gang i mange ting i vores bebyggelse lige nu, her er nogle af projekterne:

·         Nedrensning af facader

·         Renovering af altangulve på udvendige altaner

·         Prøveopgang i EB nr 38 mht opgangsrenovering

·         Renovering af kloaker

·         Fældning/beskæring af træer & beplantning

 

Genbrugen er lukket og bygningerne vil snarest mulig blive fjernet og arealet vil efterfølgende kunne bruges til parkering. Der er lavet generel plan for etablering af ekstra p pladser rundt omkring i bebyggelsen, men lige nu er der ikke penge til det….har du penge, så kan du få, men har du ingen, så må du gå….kendt børnesang….stadig aktuel…

Vores plan om en bålhytte bliver desværre heller ikke ført ud i livet lige nu….generelt er vi nødt til at vente og se tiden an, hvordan ser økonomien ud, når støvet har lagt sig efter afslutning af alle de igangværende projekter…måske kan vi være heldige, at der er en mønt eller 2 tilbage sidst på åretJ

Ved p pladserne i Eskebjerggård er der fjernet liguster planter, og lagt fliser og bunddække, så det gerne skulle blive nemmere at komme ind og ud af bilerne….og det ser da super flot ud.

Ved vinterens ekstra beboermøde stemte vi for at Ballerup Kommune måtte leje en lejlighed som samlingspunkt for dé udviklingshæmmede, der lige nu bor og kommer til at bo hos os i fremtiden. Vi har sammen med Ballerup Kommune bestemt, at beboerkontoret benyttes til dette formål og derfor overgår til Ballerup Kommune, som fælles lejlighed for de udviklingshæmmede. Afdelingsbestyrelsen vil dog stadig bruge lejligheden i nr 32, 1 sal tv som tilholdssted. Løsningen er en win-win situation, da vi ikke tager lejlighed fra opskrivningslisten, og lejligheden vil blive brugt aktivt de fleste uge dage.

Nogle beboere har ønsket at få opsat plantekasser til projekt køkkenhave for ungerne. Det er efter princippet: Beboerne planter, passer og høster selv. Plantekasser er placeret på græsset ved nr 28…det er et super godt initiativ, så ungerne kan følge tingene gro og spise f.eks krydderurter…så vær med til at hjælpe projektet godt i gang, pas på kasserne og indholdet. Og har du ønske om en plantekasse tættere på din lejlighed, så spørg på ejendomskontoret, om det er muligt at få opsat en kasse nær dig…..husk, flere beboere kan godt dele én kasse….og hellere få velholdte og velpassede kasser, end mange forsømte kasser….

Vi har fået ny gårdmand, gårdmand Michael….stort velkommen til Michael, som tidligere har arbejdet i Slagelse, men han ville gerne tættere på sin bopæl. Kan også lige nævne, gårdmand Niels stopper…Niels har primært været tilknyttet Måløvvang og har nu valgt at gå på pension. Så vink farvel, stik ham næven eller sig bare et pænt farvel til ham, inden han forlader os med udgangen af uge 25.

Vi vil gerne lige huske hundeejerne på, hunden må gerne luftes på arealet under broen mellem Eskebjerggård og Måløvvang….husk dog at vores husorden også gælder hér, lige som i resten af vores bebyggelse….sååååååå, hunden skal være i snor og dens efterladenskaber samles op….hver gang og altid.

Dette nyhedsbrev er det sidste inden sommerferien. Vi som afdelingsbestyrelsesmedlemmer har valgt at bruge sommeren til at overveje, om det er ved at være på tide, vi går af og derved skifter ud i bestyrelsen. Måske er det på tide, at få nye øjne og friske kræfter på banen. Over de næste år har bebyggelsen brug for afdelingsbestyrelsesmedlemmer, som virkelig vil bruge tid og kræfter på samarbejdet med alle vores interessenter, beboerne i Eskebjerggård & Måløvvang, Baldersbo, Ballerup Kommune, andre afdelingsbestyrelser i Baldersbo, samt den meget omfattende renovering (Helhedsplan), vi kigger ind i. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at grunden til vores overvejelser er de ytringer, uoverensstemmelser og personlige beskyldninger, der gennem det sidste års tid har været mellem nogle beboere og nogle afdelingsbestyrelsesmedlemmer. Vi som afdelingsbestyrelsesmedlemmer er frivillige og får ingen løn, hver enkelt af os har ønsket at være med til at gøre en forskel for det store fælleskab, og vi er valgt ind af beboerne.

Med disse ord, ønsker afdelingsbestyrelsen alle en fantastisk, lækker, varm og solrig sommer.                             
 Pas på dig selv og på hinanden.

 

Mange sommerhilsner

Afdelingsbestyrelsen

Til forside
 
Sitemap
Print

ESKEBJERGGÅRD & MÅLØVVANG    |    Eskebjerggård 32, 1 sal tv   |    2760 Måløv    |     |       |